Alles wat je moet weten over Car detailing

glascoating

Als je trots bent op je auto, dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat hij er altijd op zijn best uitziet. Dat is waar car detailing om de hoek komt kijken. Car detailing is een uitgebreide reiniging en verzorging van je auto, waarbij alle hoekjes en gaatjes onder handen worden genomen. In deze tekst vertellen we je alles wat je moet weten over car detailing.

coating

Wat houdt het in?

Car detailing gaat verder dan een simpele wasbeurt. Het is een uitgebreid proces waarbij je auto van binnen en van buiten grondig wordt gereinigd en verzorgd. Hierbij worden alle onderdelen van je auto meegenomen, van de lak tot aan de velgen en het interieur. Het doel van car detailing is om je auto weer in showroomstaat te krijgen.

Wat is exterieur detailing

Bij exterieur detailing wordt je auto van buiten volledig gereinigd en verzorgd. Dit begint met een grondige wasbeurt, waarbij alle vuil en modder van je auto worden verwijderd. Vervolgens worden alle krassen en vlekken in de lak behandeld en wordt er een waxlaag aangebracht om je auto te beschermen tegen vuil en weersinvloeden. Ook de velgen worden grondig gereinigd en gepolijst.

Wat is Interieur detailing

Bij interieur detailing wordt het interieur van je auto onder handen genomen. Dit begint met het stofzuigen van alle bekleding en het reinigen van de ramen. Vervolgens worden alle oppervlakken grondig gereinigd en gepolijst, zodat je auto er weer als nieuw uitziet. Ook worden nare luchtjes verwijderd en worden eventuele beschadigingen gerepareerd. Car detailing is een uitgebreid proces waarbij je auto van top tot teen wordt gereinigd en verzorgd. Het doel is om je auto weer in showroomstaat te krijgen, zodat hij er weer als nieuw uitziet. Het is dan ook een echte aanrader voor iedereen die trots is op zijn auto en hem graag in topconditie wil houden.